ĐAVOLJI FILM

'Avatar' je Sai Babin iscjedak

Bionic
Reading

Potpuno je razumljiva reakcija Vatikana i ja sam na toj strani. Čim sam vidio naslov filma i pročitao kratak sadržaj, odmah mi je bilo jasno da je to samo nova kocka u mozaiku medijske newage propagande, kojoj je cilj ljude odvući od kršćanstva', kazao je don Anđelko Kaćunko, komentirajući reakciju radio Vatikana i službenog glasila svete stolice 'L' Osservatore Romana' povodom filma Avatar

'Tome služi i reklamni trik da se filmom želi čovjeka 21. stoljeća senzibilizirati za važna pitanja kao što je 'kamo ide ovaj svijet'.

'To je nova forma stare podvale koja kaže da se čovjek pod utjecajem Ribe (kršćanstva) nije uspjelo promijeniti nabolje, pa se zato moraju uložiti napori da se to uspije u eri vodenjaka-Akvarijusa, a to je zapravo novo doba poganstva u koje je svijet već medijski uguran', kazao je don Anđelko za Slobodnu Dalmaciju.

Pojednostavljeno rečeno -'Avatar je filmski iscjedak Sai Babine duhovnosti, pitko ideološko religijska kamilica za nove duhovne nomade 'oslobođene od kršćanstva', zaključio je don Anđelko.