Hrvatska OPASNA SAČMA

U isto vrijeme na dva mjesta ranjena dva lovca

Dva su lovca ranjena u nedjelju gotovo u isto vrijeme, u dva odvojena organizirana lova na području Požeško-slavonske županije

Točno u podne u polju nedaleko od mjesta Gornji Emovci dva su zrna sačme pogodila 58-godišnjeg lovca D.T. u lice i vrat. Zadobio je lake tjelesne ozljede te je zadržan na promatranju u Općoj županijskoj bolnici Požega. Samo 15 minuta kasnije, dogodila se repriza lovačke crne nedjelje.

U šumi između mjesta Cerovac i Šumanovac gotovo identična nesreća dogodila se 26-godišnjem P.M. koji je ranjen tijekom organiziranog lova u kojemu je sudjelovao 21 lovac s psima. Jedno zrno sačme ranilo je mladog lovca u potkoljenicu, no i on je, kao i njegov prethodnik, imao sreće i prošao je samo s lakim tjelesnim ozljedama te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten na kućnu njegu.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju točnih okolnosti oba događaja. Pregledom lovačkih pušaka nastoji se utvrditi tko je od lovaca pucao posljednji, što će pomoći u otkrivanju dvojice lovaca koji su, neoprezno rukujući oružjem, ustrijelili svoje kolege.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još