Hrvatska VLADIMIR ŠEKS LIKUJE

'Sanader je nakon brisanja pokušao doći do Kosor'

Vladimir Šeks, jedan od osnivača HDZ-a i čovjek koji je u toj najvećoj hrvatskoj stranci nerijetko bio zadužen za provedbu političkog odstrela nepoćudnih (poput Pašalića, Glavaša i nedavno Sanadera), dao je opširan intervju za tportal i Osječku televiziju

Šeks je tako vrlo otvoreno progovorio o dramatičnom političkom obračunu s bivšim stranačkim šefom i premijerom Ivom Sanaderom, ali i o ostalim aktualnim temama.

Nekadašnji predsjednik Sabora je u razgovoru za tportal kronološki ispričao detalje pokušaja puča u HDZ-u te se pohvalio kako je 'akciju koja je započela u ponoć slomio do 10 ujutro'.

Šeks je također potvrdio da je jedna od Sanaderovih opcija uključivala i zasjedanje na mjesto predsjednika Sabora umjesto Luke Bebića te kako se Sanader nadao da će na svoju stranu pridobiti većinu saborskih zastupnika HDZ-a.

Iako je nakon ljetnog odlaska Ive Sanadera i Vladimir Šeks grčevito branio odluku svog šefa, u razgovoru za tportal priznao je da su razlozi Sanaderove ostavke do dana današnjeg ostali potpuni misterij.

'Sanader je, nakon odluke Predsjedništva o brisanju iz članstva, preko jednog člana Predsjedništva HDZ-a poručio da želi razgovarati sa mnom i predsjednicom, ali mi smo mu poručili da nemamo o čemu s njim razgovarati', kazao nam je Šeks.


 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još