TKO ĆE KOME NEGO SVOJ SVOME

Cro Cop za Josipovića, Thompson za Bandića

07.01.2010 u 18:01

Bionic
Reading

Podršku predsjedničkom kandidatu SDP-a Ivi Josipoviću za predsjednika Hrvatske danas je dao boksač Mirko Filipović

Cro Cop, jedan od najpoznatijih majstora borilačkih vještina, svoju je podršku Josipoviću došao danas osobno izreći, priopćeno je iz Izbornog stožera SDP-ova kandidata. Podršku Ivi Josipoviću imenom i prezimenom dnevno daje i šalje više od tisuću ljudi, najčešće putem internetske stranice www.josipovic.net i putem društvenih mreža. Dosada je, doznaje se u Stožeru, dobio izravnu podršku od više od 53 tisuće građana.

Prema popisu potpore, Josipovića su podržala četiri kandidata iz prvoga kruga predsjedničkih izbora (Vesna Pusić, Damir Kajin, Nadan Vidošević i Dragan Primorac), Stranka europskih socijalista (Party of European Socialists), pet hrvatskih parlamentarnih stranaka te niz vanparlamentarih stranaka i nezavisnih lista.

Podržava ga i desetak udruga, veći broj generala, visokih časnika i hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te osobe iz javnoga života Hrvatske.

Bandić s Thompsonom i BulićemPotpis slike..
THOMPSON I MATE BULIĆ ZA BANDIĆA

'Kao što znate, u nedjelju, 10. siječnja, očekuje nas drugi krug predsjedničkih izbora. To je vrlo važan datum za Hrvatsku, jer biramo čovjeka koji će idućih pet godina voditi našu državu i biti simbol našeg naroda. Ne biramo samo vanjskopolitičkog predstavnika, nego i čovjeka koji će promicati istinske hrvatske vrijednosti, pridonositi zajedništvu, jačanju nacionalnog ponosa i boljem životu običnog hrvatskog čovjeka.

Kao što znate, nas dvojica kroz glazbu već godinama promičemo te vrijednosti i nije nam svejedno koga ćemo u nedjelju birati. Zato vas pozivamo da zajedno podržimo čovjeka koji je svojim dosadašnjim radom pokazao da zna i može, da voli Hrvatsku i njezine ljude i da je spreman žrtvovati se da bi Hrvatska napredovala, a njezini ljudi bili ponosniji i živjeli dostojanstvenije.

Milan Bandić se ne srami javno reći da je vjernik, zauzima se za univerzalna kršćanska načela, ne srami se Domovinskog rata, njeguje uspomenu na naše heroje, prašta i promiče zajedništvo. To je čovjek energije i odlučnosti, koji nas može uvesti u Europsku uniju ponosno, a ne na koljenima', stoji u priopćenju Marka Perkovića Thompsona i Mate Bulića.