ŠTO BI BILO KAD BI BILO

Zabavni obračun Sanadera i Kosorice na Facebooku

05.01.2010 u 11:44

Bionic
Reading

Sanaderov odlazak pa ponovni dolazak na hrvatsku političku scenu te jučerašnja reakcija vrha HDZ-a koji je ovu nekada ključnu figuru hrvatske politike odlučio izbaciti iz stranke značajno je popraćen i u virtualnom svijetu. Nije trebalo čekati dugo da se probude duhoviti online aktivisti koji su na svoj način željeli prokomentirati posljednje političke događaje

Ekipa stranice Netokracija.com odlučila je iscenirati statusne poruke, odgovore na njih te druge aktivnosti uobičajene na ovoj društvenoj mreži, a koji bi se možda odigrali da se svi ključni igrači nalaze na Facebooku.

U ovom duhovitom prikazu tako možemo čitati kako Sanader smatra da je 'povlačenje iz politike bio pogrešan potez', kako Sanader i Kosor više nisu 'prijatelji na Facebooku', kako se Ivo Josipović pridružio grupi 'Boli me tko će biti predsjednik HDZ-a' te slične poruke. Klikom na priloženu fotografiju pogledajte u cijelosti ovu duhovitu ilustraciju.

Moramo priznati da se ekipa Netokracije zbilja potrudila oko ove ilustracije, a tko su odgovorne osobe za nju, pročitajte na njihovim službenim stranicama.