IMA NAS LUDI

Htio oprati automobil pod slapom!

01.01.2010 u 16:27

Bionic
Reading

Spektakularnom, rizičnom i dosad zasigurno nezabilježenom akcijom specijalni pripadnici JVP Šibenik i Knin odjeveni u ronilačka odijela i obružani bocama kisika u prvim satima Nove godine u Kninu su ispod nabujalog 30-metarskog slapa Krčić izveli akciju izvlačenja Škode Felicije, čiji vozač je na prijelazu iz Stare u Novu ostao zarobljen u vozilu ispod slapa obavijen gustom vodenom maglom

Naime, prema riječima dežurnog iz JVP Knin, 23-godišnji Marko Batić iz Knina je na isteku Stare godine paničnim glasom nazvao vatrogasce, te im kazao da se nalazi zarobljen ispod slapa Krčić u ugašenom automobilu po kojemu pada voda.

Potom je u šoku javio da se uspio izvući i po mraku, kazao je, nekako prijeći drveni most ispod slapa, da je sav mokar do gole kože, te da je ipak na sigurnom, nakon čega je od vatrogasaca zatražio hitnu liječničku pomoć, te je potom prevezen u Opću bolnicu Knin gdje mu liječnici nisu dijagnozirali nikakve tjelesne ozljede, osim što je bio izvan sebe od straha.

Odmah nakon dojave i spoznaje da je mladić na sigurnom kninski vatrogasci su po mraku krenuli prema slapu Krčić u namjeri da izvuku zarobljeno vozilo. Uspjeli su pronaći vozilo, ali ga nisu mogli upaliti, te su akciju izvlačenja odgodili za jutro.

Neslužbeno doznajemo kako je šokirani mladić vatrogascima kao razlog ove avanture na granici pogibelji naveo namjeru 'da malo opere vozilo pod vodenim kapljicama slapa', što ga je moglo stajati života, dok kninski kuloari pak bruje kako je mladić slap Krčić odabrao kao skrivenu destinaciju za romantično druženje sa svojom izabranicom.