Hrvatska 'POSEBNA BRIGA ZA BRANITELJE'

Logoraši stali uz Milana Bandića

Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora (HDSLKL) donijelo je odluku prema kojoj u drugom izbornom krugu za predsjednika RH podržava Milana Bandića

U obrazloženju odluke, iz HDLSKL-a navode da je Milan Bandić u svom dosadašnjem radu i djelovanju kao gradonačelnik Zagreba kroz razne vidove izgradnje infrastrukture i objekata od posebnoga interesa radio na pomoći, obnovi i razvoju cijele Republike Hrvatske.

Logoraši ističu i da je posebnu brigu posvetio hrvatskim braniteljima i stradalničkoj populaciji iz Domovinskoga rata. Podsjeća se i da je Bandić kao gradonačelnik Zagreba pomogao da se na Ovčari, mjestu najvećeg stradanja hrvatskoga naroda nakon okupacije Vukovara, izgradi Spomen dom Ovčara na vječno sjećanje na nevine žrtve.

'On je osoba koja je spremna i odlučna da nastavi raditi i zastupati interese svih nas koji smo bili spremni založiti svoje živote za stvaranje RH, kao i interese hrvatskog puka i cijele Republike Hrvatske', navodi se u priopćenju HDLSKL-a koje je potpisao predsjednik udruge Danijel Rehak.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još