Hrvatska VIRTUALNI SVIJET

Bandić na Facebooku tuče Josipovića

  • Autor: V. P. P.
  • 29.12.2009 19:47:41
  • 29.12.2009 18:25:01

Kako što to već biva, otkad su hrvatski političari otkrili virtualni svijet, borba za Ivu Josipovića ili Milana Bandića vodi se i na Facebooku

Tako su nadobudni facebookovci osnovali grupu pod nazivom Neću da mi Milan Bandić bude predsjednik i pandan tome grupu Ne želim da mi Ivo Josipović bude predsjednik.

U opisu grupe Josipovićevih fanova stoji 'Ne želim da taj puzavac koji laže da zna engleski bude vrhovni zapovjednik oružanih snaga, da ima pravo pomilovati zatvorenike i da sukreira vanjsku politiku'. Članovi grupe dali su si truda i napravili fotomontaže kojima ismijavaju Bandića. Svode se uglavnom na Banićevo neznanje engleskog jezika te sumanuto proširenje parking zona.

Dok prema anketama veće šanse da se dokopa Pantovčaka ima SDP-ova kandidat, na Facebooku je stvar drukčija. Grupa protiv Josipovića u utorak navečer imala je nešto više od 18 tisuća članova, a ona protiv Bandića broji blizu 10.400 članova.

I Bandićevi simpatizeri dali su si truda, pa su napravili fotomontaže gdje Josipovića prikazuju kao Kalimera, povezuju s Lenjinom, lignjom, teletubbiesom i slično.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još