Hrvatska STOŽER NEGIRA

Bandić na ručku sa Sanaderom?

Prema pisanju tjednika Nacional, čelnik HSS-a Josip Friščić, bivši premijer Ivo Sanader i nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić viđeni su prije nekoliko dana na ručku u restoranu Kamanjo, što je došlo i do premijerke Jadranke Kosor

Iako tema njihovih razgovora nije poznata, navodno je zagrebački gradonačelnik od Sanadera dobio punu podršku za oba kruga predsjedničkih izbora.

Iz Bandićevog stožera kažu kako ta informacija nije točna, te kako se Bandić nije sastao s bivšim premijerom. 'Tendenciozno plasiranje netočnih informacija u tijeku predizborne kampanje za izbor Predsjednika Republike šteti nezavisnom kandidatu i kampanji Milana Bandića te dovodi u zabludu hrvatske građane', stoji u priopćenju.

Podsjetimo, HDZ se još nije odredio koga će od predsjedničkih kandidata podržati u drugom krugu, a 'radni ručak' neki su skloni protumačiti kao Sanaderov pokušaj povratka u politiku, dok drugi pak tvrde da je to zapravo dokaz da je Kosor sklonija Josipoviću nego Bandiću, pa je stoga zagrebački gradonačelnik okolnim putem preko Sanadera, pojedinih ministara i Friščića odlučio lobirati za njenu potporu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još