Hrvatska VIDOŠEVIĆ U BOŽIĆNOM DUHU

'Da se Isus rodio u Hrvatskoj i on bi bio dužan'

Neovisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević rekao je danas da je zadovoljan predizbornom kampanjom, među ostalim, i zato što je, prešavši oko 18 tisuća kilometara, dobio priliku ljudima reći što je dobro za Hrvatsku

Vidošević je, u druženju s građanima na Cvjetnom trgu gdje je dijelio porcije bakalara i pjevao tradicionalne hrvatske pjesme, pozvao sve da iziđu na izbore kako ne bi bio velik broj onih koji će biti 'pametni nakon bitke'.

Mislim kako će ljudi shvatiti da predizborna kampanja nije samo predstava, jer je stanje ozbiljno i svaki je građanin dužan deset tisuća eura, ustvrdio je Vidošević, napomenuvši da bi i Isus da se noćas rodio u Hrvatskoj bio toliko dužan. Dug neće vratiti predstava, nego rad i stvaranje, dodao je.

Vidošević je izrazio uvjerenje da ipak treba biti optimističan i vjerovati da se može, te da ćemo uspjeti ako, ustvrdio je, budemo malo pametniji, motiviraniji, solidarniji i organiziraniji.

Ocijenio je da će iduća godina biti prijelomna u gospodarskom smislu i da je na ljudima velika odgovornost, a da im demokracija daje priliku da odlučuju o svojoj sudbini.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još