PREMIJERKINA ČESTITKA

'Dočekajmo Božić s optimizmom'

23.12.2009 u 09:34

Bionic
Reading

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor uputila je čestitku građankama i građanima Republike Hrvatske u povodu Božića u kojoj se kaže kako je pred nama blagdan nade, mira i zajedništva, dan u kojem se radujemo Kristovom rođenju

Vrijeme je to obiteljskih okupljanja, u kojem ćemo slaviti ljubav prema bližnjima, prožeti osjećajima razumijevanja i poštovanja prema svakom čovjeku.

Premijerka ističe kako u iščekivanju tog velikog katoličkog blagdana, svakako propitujemo i postignuto, kako bismo potaknuti radosnom porukom Došašća, nadahnuto i snažnije nastavili raditi za dobrobit Domovine.

'Stoga vas, dragi sugrađani, pozivam da ovaj Božić dočekamo s optimizmom i čvrstom vjerom da ćemo, kao i u svakoj obitelji, zajedničkim marljivim radom i samopouzdanjem stvoriti preduvjete za nadolazeću godinu većega blagostanja. U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, svim građankama i građanima u Domovini i izvan nje želim mirne i radosne blagdane u krugu najbližih. Sretan Božić!, stoji u čestitki premijerke Kosor.