Hrvatska PUSIĆ NA ZAVRŠNOM SKUPU U OSIJEKU

'Vjerujem u Hrvatsku u kojoj vlast ne krade'

Predsjednička kandidatkinja HNS-a Vesna Pusić izjavila je večeras u Osijeku kako vjeruje u Hrvatsku kao zemlju pristojnog života za sve ljude, s poštenom vlasti koja ne krade

Na završnom skupu svoje kampanje za predsjedničke izbore Pusić je kazala kako se politika treba temeljiti na znanju i sposobnostima, a ne samo na parolama te kako je u kampanji isticala upravo ove vrijednosti, a ne blaćenje konkurencije.

Vidimo Hrvatsku s novim patriotizmom, i nitko nam neće mjeriti kako volimo svoju zemlju, a voljet ćemo je kreativnošću, stvaranjem novih vrijednosti i perspektiva, ali i pobunom, kada nešto ne bude valjalo, izjavila je Pusić.

Ustvrdila je kako je HNS u ovoj predsjedničkoj kampanji prvi napravio završni skup jedne predsjedničke kampanje u Osijeku, što je, kako drži, dokaz da ta stranka radi ono što misli, jer je proteklih godina puno govorila o potrebi decentralizacije Hrvatske.

Predsjednik HNS-a Radimir Čaćić rekao je kako je zadaća predsjednika države o Hrvatskoj stvoriti najbolju moguću sliku, ne zbog same slike, već i zbog realizacije konkretnih projekata iz europskih fondova, što, smatra on, u mnogome ovisi o tome kako nas Europa vidi.

Dodao je kako Hrvatska za predsjednika treba imati osobu s nesumnjivim ugledom te poštenim političkim i ljudskim stavom, te da HNS hrvatskim građanima kao takvu osobu nudi svoju kandidatkinju, Vesnu Pusić.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još