TKO RANO RANI...

Bandić već izradio stranicu za drugi krug

Bionic
Reading

Bandić je nedavno dao izraditi web za drugi krug. Stranica je trebala biti puštena u pogon nakon prvog kruga, no Zagrebancija.com ju je našla ranije

Iako mu ankete daju sve manje šansi, Milan Bandić i njegov tim uvjereni su u drugi izborni krug predsjedničkih izbora. Naime, zagrebački gradonačelnik nedavno je dao izraditi web stranicu za drugi krug predsjedničkih izbora na kojoj otvoreno poziva građane, svoje simpatizere i pristaše da mu se jave s bilo kojim problemom, a on će ga kao predsjednik definitivno riješiti.

Redakcija portala Zagrebancija.com pronašla je tu stranicu koju njegovi programeri već nekoliko dana opremaju i za koju anketiraju razne građane. Stranica je, doznajemo, trebala biti puštena u pogon večer nakon prvog kruga izbora, no nakon ovog našeg teksta, moguće je da stranica ugleda svjetlo dana i ranije.

Na stranici se nalazi sedam slika Milana Bandića, no glavna fotografija nije više u maniri njegovog slogana 'Idemo raditi'. Ona je, naime, 'državnička', slikana je iz žablje perspektive na Markovom trgu.

Ostale fotografije Bandića prikazuju u šljakerskom modusu, dvije su s lopatom, jedna s kacigom na gradilištu, jedna noćna i slično.Pokraj slike nalazi se kratki Bandićev uvodni tekst u kojem on poziva građane da mu kažu što treba riješiti u Hrvatskoj da bi ona bila bolja. Na ovo pitanje snimljeni su i odgovori 16 građana, među kojima i mladog Vatroslava, Ivane, Borisa, ali i nekoliko umirovljenica.

Ispod pitanja nalazi se i formular gdje možete reći Milanu 'kaj treba rešiti', a on će vam možda i odgovoriti.