KRITIKA HSP-A DR. ANTE STARČEVIĆ

Država u kolapsu, a Kosor dobija nagrade

21.12.2009 u 09:30

Bionic
Reading

HSP dr. Ante Starčević je iznenađen da je medijska agencija Mediaservis dodijelila nagrade premijerki Jadranki Kosor za političarku i osobu godine

'Držimo da bi bilo daleko primjerenije i razumnije da ove godine nije dodjeljivana nagrada za političara godine, a pogotovo je upitno može li se ijedan političar, a pogotovo Jadranka Kosor, proglasiti osobom godine' zapitao se Pero Kovačević, zamjenik predsjednice te stranke.

Kao predsjednica Vlade naše države, koja se nalazi u dugu od 42 milijarde eura, države u kojoj se broj nezaposlenih svakim danom povećava, gdje je uveden harač, gdje svakodnevno pet obitelji ostaje bez stana ili kuće, radnici, branitelji i seljaci su obespravljeni, a zdravstvo i školstvo pred kolapsom.

Smatramo da gospođa Kosor nije ni političarka ni osoba godine koju bi trebalo nagraditi i nerazumno je predsjednicu Vlade proglasiti osobom i političarkom godine samo zbog toga što je predsjednica Vlade. U HSP-u Dr. Ante Starčević smatraju da je za osobu godine trebalo proglasiti nepolitičara.