Hrvatska ŠKARE-OŽBOLT U ZAGREBU

'Građani ne dajte da vas zavedu lopte i jabuke'

Nezavisna predsjednička kandidatkinja Vesna Škare Ožbolt, koja se danas na hladnom i snijegom okovanom zagrebačkom Cvjetnom trgu družila s građanima, poručila je kako je uvjerena da ovo nisu izbori u kojima treba odlučiti novac, nego sposobnost kandidata da vodi zemlju

Dijeleći građanima vunene rukavice, pržene bademe, koje je sama ispekla, i štrudle, za koje je imala pomagače, novinarima je kazala da je kampanja "od čovjeka do čovjeka" dobar način da se približi građanima, s obzirom na to da "nema kao neki drugi predsjednički kandidati 50 milijuna kuna za predizbornu promidžbu".

I da imam te novce, zasigurno ih u ovo vrijeme velike gospodarske krize ne bih uložila u kampanju, poručila je Škare Ožbolt dodajući kako vjeruje da će građani to znati prepoznati.

Iako je pomalo ljuta na medije koji, kaže, ignoriraju njezinu kampanju, smatra da joj sa 20 godina političke karijere nije potrebno biti petsto puta dnevno na TV-ekranu.

Građanima je posljednje, adventske, nedjelje uoči izbora poručila da još uvijek imaju dovoljno vremena promisliti prije nego što zaokruže ime na glasačkom listiću.

"Ovo nisu izbori u kojima treba odlučiti novac, već kvaliteta i program kandidata kao i njegova sposobnost da vodi zemlju", rekla je Vesna Škare Ožbolt dodajući kako je uvjerena da hrvatski građani neće dopustiti da ih zavedu novac, lopte i jabuke
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još