Hrvatska ZIMA SVE JAČA

Drniš okovan snijegom, nema ni škole

Uprava drniške Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog skratila je danas nastavu na tri školska sata, a nastave u međusmjeni neće biti, jer je jutros zbog poledice i niskih temperatura u školu u Drnišu došlo malo učenika te još manje u područne škole

Uprava drniške Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog skratila je danas nastavu na tri školska sata, a nastave u međusmjeni neće biti jer je jutros zbog poledice i niskih temperatura u školu u Drnišu došlo malo učenika te još manje u područne škole.

Nakon jučerašnjeg snijega, jutros je cijeli drniški kraj okovan ledom. Najhladnije je bilo u petropoljskom području i Zagori, gdje je u osam sati izmjereno minus osam i minus devet Celzijevih stupnjeva, a u Drnišu minus pet.

U Srednjoj školi Ivana Meštrovića nastava se redovito održava, a izostalo je oko 10 posto učenika.

Zbog prvoga većeg snijega ove zime, i drniški cestari imaju pune ruke posla. Cijelu su noć tri ekipe iz drniške nadcestarije ralicama čistile i nasipavale ceste prema Šibeniku, Kninu, Splitu, Oklaju, Miljevcima i Unešiću, tako da su sve prohodne. Teškoća ima na lokalnim cestama koje su zaleđene i na kojima mjestimice ima nanosa snijega. Cestari su i dalje na terenu s trima ralicama. Dosad su posuli 100 tona soli i 200 prostornih metara tucanika, doznaje se od drniških cestara.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još