Hrvatska PRIJENOS UŽIVO

Pusić i Vidošević u Radio ringu

  • Autor: tportal.hr
  • 17.12.2009 10:54:06
  • 17.12.2009 9:37:52

Vesna Pusić i Nadan Vidošević sučelit će se u današnjem Radio ringu od 10.45 do 11.30 sati. Uključite se u emisiju Radija 101 te pogledajte prijenos uživo na tportalu - sudeći po sastavu gostiju, pred nama je uzbudljivih 45 minuta

Korak po korak, predsjednička kandidatkinja HNS-a Vesna Pusić zadobiva povjerenje građana da bi upravo ona mogla naslijediti Stjepana Mesića na predsjedničkom tronu. Na šestom mjestu po popularnosti i s podrškom od 7,2 posto, diše Hebrangu za vratom i ulazi među izgledne kandidate. Svi ostali, na čelu s Damirom Kajinom (2,7 posto), nemaju šanse. Odlučnost i snagu Vesne Pusić u kampanji 'Licem u lice s predsjednicom' prepoznaje sve više potencijalnih glasača, pa je tako rekordnih 30 posto gledatelja Nove TV ocijenilo da je poboljšala dosadašnji dojam.

Nadan Vidošević stoji bolje od nje – osvaja čak 13,9 posto glasova u istraživanju Pulsa za tportal, čime se svrstava na drugo mjesto, iza nedostižnog Ive Josipovića (29,3 posto). Unatoč sumnjama u porijeklo njegove imovine, taj dojučerašnji HDZ-ovac i jedan od čelnika sramotne privatizacije u Hrvatskoj nastavlja šarmirati birače. Po talijanskom receptu, Vidošević obećava uspjeh poručujući da će Hrvatsku i njezine građane uzdići onako kako je to uspio sa samim sobom. Optužbe za netransparentno stjecanje pokušava neutralizirati pretječući ostale kandidate u izvršavanju obaveza vezanih uz predsjedničku kampanju, pa je tako zasad jedini specificirao donatore svoje kampanje. Iako se u nedostatku drugog oružja služi i arogancijom, najveći broj anketiranih još uvijek ga smatra najsimpatičnijim kandidatom.

Na sučeljavanje je trebao doći i HDZ-ov kandidat Andrija Hebrang, ali je u zadnji čas otkazao sudjelovanje.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još