Hrvatska STANJE NA CESTAMA

Ne krećite na put bez zimske opreme

Od 8.25 sati, Krčki most otvoren je za sve skupine vozila, no Paškim je mostom zabranjen promet za prvu skupinu (autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama), a Jadranskom magistralom (D 8) od Bakra do Svete Marije Magdalene i za drugu skupinu (vozila s natkrivenim tovarnim prostorom), izvijestio je jutros HAK

Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnim cestama u Lici: D 1 Drežničko Selište-Plitvice-Korenica-Udbina-Klapavice, D 25 Korenica-Lički Osik, D 42 Saborsko-Selište, D 52 Špilnik-Vrhovine-Č. Klanac, D 217 Grabovac-G.Vaganac-GP Ličko Petrovo Selo, D 506 Bruvno- Dobroselo-Mazin, D504 Ličko Petrovo Selo-Prijeboj i D522 Udbina- G.Ploča.

Vozače HAK upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme. Na riječkoj obilaznici do 16 sati zatvorena je dionica Orehovica-Škurinje, a obilazak je kroz Rijeku.

Na graničnim prijelazima nema čekanja. U prekidu su katamaranske linije na riječkom području i trajektna linija Prizna-Žigljen.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još