SUČELJAVANJE 'DRUGE LIGE'

Mikšić usred emisije naprasno napustio studio

11.12.2009 u 14:15

Bionic
Reading

Nezavisni je predsjednički kandidat Boris Mikšić usred snimanja sučeljavanja na Novoj TV napustio studio

'Sučeljavanje' kandidata i voditelja

U jučerašnjem sučeljavanju predsjedničkih kandidata na Novoj TV nismo imali prilike vidjeti sve kandidate. Za one koji prema anketama dobivaju slabije ocijene predviđeno je sučeljavanje koje je snimano danas, a bit će emitirano u subotu u 18.35 sati.

Zanimljivo je da su se ovom sučeljavanju odazvali samo Mikšić i Slavko Vukšić. Ostali, Miroslav Tuđman, Damir Kajin, Josip Jurčević i Vesna Škare-Ožbolt, nisu se odazvali. Razlog bojkotu najvjerojatnije je činjenica da svi kandidati nisu sudjelovali u istoj emisiji, već su podijeljeni na prvu i drugu ligu.

Pojedini kandidati 'druge lige' zbog tog su tretmana uputili prosvjednu notu Državnom izbornom povjerenstvu i Vijeću za elektroničke medije.

Odazvali su se jedino Mikšić i Slavko Vukšić. Mikšić je studio napustio nakon što je voditelj Mislav Bago kandidatima postavio pitanje: 'Čega se u karijeri najviše sramite?' Mikšić je kazao da ga voditelj blokira i demonstrativno napustio studio. Nakon toga emisija se nastavila, a Slavko Vukšić ostao je sučeljen sam sa sobom.