SVJEDOČENJE NA SUDU

Milanović otkriva tko je od Mostovaca bio na famoznom sastanku u Vladi

22.01.2017 u 18:42

Bionic
Reading

Zoran Milanović već dulje se ne pojavljuje u javnosti, ali u ponedjeljak bi trebao doći u Rijeku, kako bi na sudu svjedočio u parnici koja ju je saborska zastupnica Mosta Ines Strenja Linić pokrenula protiv Novog lista, pišu te novine

Strenja Linić je tužbu podnijela zato što je portal Novog lista prenio informaciju, koju su prethodno objavili neki drugi mediji, da je i Ines Strenja Linić bila među zastupnicima Mosta koji su se 8. prosinca 2015., u vrijeme turbulentnih pregovora o sastavljanju nove Vlade, s tadašnjim premijerom Milanovićem sastali u Banskim dvorima.

U Banskim dvorima su tu noć bili izabrani zastupnici Tomislav Panenić, budući ministar u Vladi Tihomira Oreškovića, te Ljubica Ambrušec i Josip Katalinić.

Mostovci su u Banske dvore ušli na sporedni ulaz, no tko su oni bili Milanović nije otkrio do danas. 'Neću reći tko su bili ti ljudi jer im štitim integritet. Pregovarali smo o dogovoru s SDP-om. Bili su korektni, ali zbunjeni. Nisu dolazili ogovarati Petrova ni ikoga drugog iz Mosta. Nalazili smo se u kasnim satima u Vladi i to govori da oni nisu bili na čisto', izjavio je Milanović sredinom siječnja prošle godine kad je gostovao u HTV-ovoj emisiji 'Nedjeljom u 2'.