TUGA NA BREGIMA

Iznenada umro najdugovječniji zagorski načelnik

12.01.2017 u 21:04

Bionic
Reading

Dugogodišnji načelnik Stubičkih Toplica, općine u Krapinsko-zagorskoj županiji, Vladimir Bosnar iznenada je danas umro u Zagrebu u 61. godini, potvrdio je njegov zamjenik Ivan Hren Bosnar dodajući da je Vladimir Bosnar bio u Zagrebu na sastanku u vezi s projektom aglomeracije te još nekim projektima

Kako je rekao zamjenik načelnika Ivan Hren Bosnar, Vladimiru Bosnaru iznenada je pozlilo i još se ne zna točan uzrok smrti. Dodao je da će se više znati sutra nakon obdukcije, kad će se znati i vrijeme pokopa.

Vladimiru Bosnaru
ovo je bio šesti mandat na čelu Općine Stubičkih Toplica. Ivan Hren Bosnar je istaknuo da će svakako ostati zapamćen po tome što su tijekom njegovih mandata Stubičke Toplice izrasle u mjesto ugodno za život.

Stubičke Toplice četverostruki su dobitnik "Zelenog cvijeta sa zlatnim znakom", nagrade za najuređenije mjesto kontinentalne Hrvatske, rekao je, dodajući da se mnogo napravilo na uređenju komunalne infrastrukture i ulaganju u obrazovanje, a Vladimir Bosnar mnoge je projekte namjeravao napraviti u sljedećem mandatu. Ivan Hren Bosnar je potvrdio da je praktički sve bilo dogovoreno i spremno za kampanju za osvajanje sedmog mandata.

Vladimir Bosnar obnašao je dužnost općinskog načelnika kao nezavisni načelnik nakon što se prije godinu dana ugasila stranka Demokratskog centra, čiji je bio član.

U političkom svijetu poznat je kao jedan od utemeljitelja HDZ-a Krapinsko-zagorske županije. O njegovoj popularnosti u Stubičkim Toplicama govori i to da je na zadnjim lokalnim izborima 2013. osvojio 79,92 posto glasova birača.