Hrvatska TEŠKE OPTUŽBE

Lalovac: Nisam obiteljski nasilnik, sve ću dokazati na sudu

Izvor: Pixsell Petar Glebov , Autor:Petar Glebov

Saborski zastupnik i bivši SDP-ov ministar Boris Lalovac u jednoj televizijskoj emisiji teško je optužen za fizičko maltretiranje bivše supruge, s kojom se razišao prošle godine; u izjavi za tportal tvrdi da ništa od toga nije istina te da će je dokazati sudskim putem

'Nisam obiteljski nasilnik i stojim na raspolaganju svim institucijama, no zbog zaštite obitelji molim da mediji u ovom slučaju budu odgovorni', kazao je Lalovac za tportal.

Iz SDP-a su tijekom četvrtka bili najavili konferenciju za novinare u Splitu na kojoj se bivši ministar trebao javno izjasniti o optužbama, no na savjet odvjetnika i zbog zaštite maloljetnog djeteta ona je otkazana i odlučeno je da će se Lalovac očitovati priopćenjem.

'Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina. Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja. Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina je naš maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati', stoji u priopćenju.

Neki mediji su svejedno objavili da se on 'do daljnjega povlači iz bilo kakvog javnog djelovanja', ali Boris Lalovac tvrdi da je pogrešno shvaćen.

'Ne povlačim se iz javnog djelovanja ili politike, nego samo iz bilo kakvog javnog komuniciranja o ovom slučaju. Optužbe su potpuno neutemeljene i to ću dokazati sudskim putem. U ovom trenutku prioritet mi je zaštititi obitelj', kaže Lalovac za tportal.


458093,455166,450241,444607
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još