TEŠKE OPTUŽBE

Lalovac: Nisam obiteljski nasilnik, sve ću dokazati na sudu

12.01.2017 u 09:46

Bionic
Reading

Saborski zastupnik i bivši SDP-ov ministar Boris Lalovac u jednoj televizijskoj emisiji teško je optužen za fizičko maltretiranje bivše supruge, s kojom se razišao prošle godine; u izjavi za tportal on tvrdi da ništa od toga nije istina te da će istinu dokazati sudskim putem

'Nisam obiteljski nasilnik i stojim na raspolaganju svim institucijama, no zbog zaštite obitelji molim da mediji u ovom slučaju budu odgovorni', kazao je Lalovac za tportal.

Iz SDP-a su tijekom četvrtka bili najavili konferenciju za novinare u Splitu na kojoj će se bivši ministar javno izjasniti o optužbama, no na savjet odvjetnika i zbog zaštite maloljetnog djeteta ona je otkazana i odlučeno je da će se Lalovac očitovati priopćenjem.

Neki mediji su svejedno objavili da se on 'do daljnjega povlači iz bilo kakvog javnog djelovanja', ali Boris Lalovac tvrdi da je pogrešno shvaćen.

'Ne povlačim se iz javnog djelovanja ili politike, nego samo iz bilo kakvog javnog komuniciranja o ovom slučaju. Optužbe su potpuno neutemeljene i to ću dokazati sudskim putem. U ovom trenutku prioritet mi je zaštititi obitelj', kaže Lalovac.


458093,455166,450241,444607