DRUŽENJE U ZAGREBU

Milanović na večeri s Gotovinom i Čermakom

26.11.2016 u 19:40

Bionic
Reading

Zoran Milanović petak navečer proveo je u društvu umirovljenih generala Ante Gotovine i Ivana Čermaka te još sedmero ljudi

Fotoaparati su snimili društvo u zagrebačkom restoranu Noel nedaleko od središnjice HDZ-a, pišu 24 sata.

'Ovo je prijateljska večera, ništa drugo. Svi za stolom koje vidite su prijatelji, takve su nam i teme te uživamo u hrani', kazao je dobro raspoloženi Čermak.

Bivši premijer Zoran Milanović bio je ironičan nakon što je snimljen na večeri s hrvatskim generalima.

'Sigurno se nije pregovaralo o mojem prelasku u HDZ',  kazao je Milanović.

No, Milanovića i Čermaka ovih se dana već povezivalo. Prema kuloarskim pričama Milanović, odnosno njegova novoosnovana konzultantska tvrtka namjerava raditi za Čermaka. 'U ovom trenutku Milanovićeva tvrtka poslovno ne surađuje s Čermakom. Što će biti za mjesec, dva ili tri, o tome se sada ne može govoriti', tportal je neslužbeno prije par dana doznao od izvora bliskog Milanoviću.

O navodnoj suradnji oglasio se i sam Čermak. 'Mi jesmo prijatelji i ne bi imao ništa protiv da Milanović radi za nas. Ali o tome nikad nismo razgovarali, niti sam mu ja nešto nudio. On se odlučio baviti konzaltingom. Tek je osnovao vlastitu tvrtku koju sad treba posložiti, mora se ekipirati, što nije to jednostavno. Vidjet ćemo kakve će usluge nuditi. Ako nam nešto od toga bude potrebno možda ga nekad angažiramo', rekao je za tportal Čermak.