BIVŠI MINISTAR I BUDUĆI DONATOR

Hasanbegović uplatio 61 dolar za Forum.tm

22.11.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Stanoviti Zlatko H. uočen je na listi donatora Forum.tm-a, portala koji je nakon nešto više od 24 sata prebacio traženi iznos od 5.000 dolara donacija, što znači da je uspjela njegova crowdfunding kampanja 'Neka vide da nas ima' i da će mu taj novac biti uplaćen, kao i svi naknadno uplaćeni iznosi. No maštu je zagolicalo pitanje je li donator Zlatko H. nitko drugi nego HDZ-ov bivši ministar kulture Zlatko Hasanbegović

Zlatko H. s liste donatora portalu Forum.tm nije Zlatko Hasanbegović. Ili barem ne još, moglo bi se reći. Jer bivši HDZ-ov ministar kulture, kojega mnogi smatraju i 'zaslužnim' za to što se portal odlučio na crowdfunding kampanju, kani podržati redakciju kojoj je ranije ukinuo sredstva.

'Definitivno ću podržati ovu kampanju i pozivam i ostale slične medije da pokrenu takve kampanje', kazao je Hasanbegović za N1 televiziju. Kasnije je i potvrdio da je za ovaj neprofitni medij uplatio 61 američki dolar što je otprilike 450 kuna. 

No i bez njegove donacije kampanja dobro napreduje, a građani i građanke koji cijene rad novinara i novinarki Forum.tm-a mogu im i dalje uplaćivati donacije kako bi mogli nastaviti raditi i održati portal na životu.