Hrvatska OBRAČUN S KORUPCIJOM

I Balenović podržala Dragana Primorca

  • Autor: tportal.hr
  • 27.11.2009 16:05:01
  • 27.11.2009 15:53:00

Predsjednica udruge Zviždač Vesna Balenović danas je prvi put javno u kampanji podržala predsjedničkog kandidata Dragana Primorca ističući da je on prva osoba koja je potpisala deklaraciju o međusobnoj suradnji za borbu protiv korupcije s udrugom Zviždač, prije bilo kojeg tijela državne uprave i konkretno krenula u obračun s korupcijskom hobotnicom

Pružajući potporu predsjedničkom kandidatu Draganu Primorcu, Vesna Balenović istaknula je kako je riječ o jedinom predsjedničkom kandidatu koji stvarno može pobijediti korupciju i kako je tijekom zajedničke suradnje Udruge i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta riješeno 40-ak slučajeva u kojima su zaštićeni ljudi koji su ukazali na probleme u institucijama u kojima su radili.

'Nije riječ samo o slučajevima, već o ljudima i ljudskim sudbinama', istaknula je Balenović u Velikoj Gorici.

Zahvaljujući se na podršci, predsjednički kandidat Dragan Primorac rekao je da će, kad postane predsjednik, njegovu potporu imati svi oni koji će ukazivati na korupciju. 'Nitko ne smije imati političku ili bilo kakvu drugu zaštitu, bez obzira na to radi li se o predsjedniku, ministru, gradonačelniku ili dobro povezanom poduzetniku. Vrijeme je za novu Hrvatsku, u kojoj neće biti privilegiranih, zaštićenih i podobnih', rekao je Dragan Primorac.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još