ODLAZAK NA GROBLJA

Evo kakvo će biti vrijeme za vikend uoči Svih Svetih

27.10.2016 u 10:53

Bionic
Reading

Do kraja tjedna očekuje nas stabilno vrijeme. I na kopnu i na Jadranu tijekom vikenda biti će pretežno sunčano s tim da je na kopnu u jutarnjim satima moguća dugotrajna magla. Temperature neće premašiti 18 °C na kopnu, dok će na Jadranu dosezati do 24 °C. Vikend će u svakom slučaju biti idealan za obilazak groblja uoči blagdana Svih Svetih

U petak posvuda pretežno sunčano. U unutrašnjosti će mjestimice biti jutarnje magle ili niske naoblake koja bi se mogla zadržati veći dio prijepodneva, osobito u središnjim područjima. U unutrašnjosti vjetar slab ili tiho, a na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura, s olujnim udarima podno Velebita. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 3 do 8, a na Jadranu od 9 do 14°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 11 do 16, a na Jadranu od 16 do 21°C.

U subotu u unutrašnjosti djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano. U unutrašnjosti je ujutro moguća dugotrajna magla ili niska naoblaka. U unutrašnjosti vjetar slab, uglavnom sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura, s olujnim udarima podno Velebita. Tijekom dana bura će oslabiti. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 3 do 8, a na Jadranu od 11 do 16°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 14 do 18, a na Jadranu od 19 do 23°C.


U nedjelju u unutrašnjosti djelomice sunčano. Prijepodne je mjestimice moguća magla ili niska na oblaka. Na Jadranu pretežno sunčano ili vedro. U unutrašnjosti će puhati slab, na istoku mjestimice i umjeren sjeverozapadnjak. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura koja će oslabiti i okretati na sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 4 do 9, a na Jadranu od 13 do 18°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 14 do 18, a na Jadranu od 20 do 24°C.

Prema trenutnim prognostičkim materijalima, u prvoj polovici sljedeće tjedna se ne očekuje značajnija promjena vremena.