DIO HDZ-A UZNEMIREN

Puljak: Drago nam je da nas je gospođa Dalić donirala

21.10.2016 u 23:59

Bionic
Reading

Martina Dalić, bivša HDZ-ova ministrica financija i aktualna ministrica gospodarstva, koja je tu stranku napustila zbog neslaganja s politikom bivšeg predsjednika Tomislava Karamarka, donirala je uoči prošlogodišnjih izbora jednu drugu stranku - Pametno. To joj zamjeraju neki HDZ-ovci koji smatraju da polažu veća prava na stranku, dok Ivica Puljak iz stranke Pametno kaže da je članovima te stranke drago što ih je Martina Dalić donirala

U razgovoru za Dnevnik televizije N1, Puljak je precizirao da mu je drago što je Dalić u stranci Pametno 'prepoznala ono što i ostali stručnjaci, a to je najbolji program koji je ikad izrađen u Hrvatskoj'.

'Za ove izbore smo ga unaprijedili i sve što sadašnja Vlada priča mi smo pretočili u brojke. Program je i sada na raspolaganju i nadamo se da će Vlada uzeti nešto iz njega', rekao je Puljak.

S Martinom Dalić je osobno razgovarao u razdoblju između dvaju parlamentarnih izbora. 'Poručila je ono što sam i rekao, podržala je naš program. Naravno da joj želim sve najbolje i da odgovorno radi svoj posao prema hrvatskim građanima', istaknuo je Puljak.

Jedna HDZ-ovka objavila je na svome Facebooku izvadak iz izvješća o primljenim donacijama, uz napomenu 'Martina Dalić - ministrica gospodarstva, donatorica stranke Pametno! Odabrao Andrej Plenković!'. Kolegama je poručila da ne izlaze iz HDZ-a, jer je to ono što Dalić želi.

'To hoće. Reći će da su 'ekstremnu desnicu' potjerali. HDZ je više naš nego njihov. Ne dajte im gušta da im bude komforno. Okrenimo pilu naopako. Ne mogu nas sve potjerati', navela je ta HDZ-ovka, zamolivši da se njezin identitet ne objavljuje u javnosti.