BANDIĆEV ADUT

Bivša Miss Universe stigla u ZET na plaću od 10 tisuća kuna

21.10.2016 u 14:04

  • +2

Sarah Ćosić

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Bivša Miss Universe Hrvatske Sarah Ivanković nova je zaposlenica Zagrebačkog holdinga. Inače diplomirana ekonomistica u ponedjeljak je počela raditi u podružnici ZET, i to kao voditeljica projekata u službi za korporativni razvoj

Splitska manekenka, koja je otprije tri godine u braku sa Širokobriježaninom Jozom Ivankovićem, primat će plaću od 10 tisuća kuna, piše Jutarnji list.

'Gospođa Ivanković po struci je magistra ekonomije te je zaposlena na mjestu voditeljice projekta s mjestom rada u Ozaljskoj 105, podružnica ZET. Svojim radom i znanjem pridonijet će razvoju novih projekata Zagrebačkog holdinga', potvrdila je Senka Knežević iz Odnosa s javnošću ZGH-a.

Kako Jutarnji list doznaje, u službi za korporativni razvoj zaposlit će se još deset ljudi, neki će biti novi, a neki premješteni iz drugih službi ili direkcije ZGH-a, i to u cilju da ojačaju službu zbog izvlačenja sredstava iz fondova EU-a.

Osim toga, Holding je zapošljavao i u podružnici Upravljanje projektima, gdje je nedavno došao Nebojša Kirigin, nekadašnji pomoćnik bivšeg SDP-ova ministra MUP-a Ranka Ostojića, za plaću od 13 tisuća kuna