NACIONALNO VIJEĆE MOSTA

Petrov: Tek treba vidjeti hoće li biti žena u Vladi

10.10.2016 u 10:48

Bionic
Reading

Most danas održava sjednicu svog Nacionalnog vijeća na kojoj će biti riječi o potpisima koje će danas dati predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću koji će ih pak odnijeti predsjednici Kolindi Grabar Kitarović. Radi se o 14 potpisa Mosta, prenosi N1

Na pitanje hoće li biti žena u Vladi, čelnik Mosta Božo Petrov rekao je da ne zna te da se to tek treba vidjeti, prenosi N1.

'Nismo još došli do toga', rekao je Petrov. Potvrdio je i da će Most danas odnijeti 14 potpisaAndreju Plenkoviću te da misli da će se Vlada formirati u kratkome roku.

Ni ostali mostovci nisu bili rječitiji od svoga čelnika, samo su kratko pozdravili okupljene novinare prilikom ulaska u središnjicu Mosta.

Robert Podolnjak kratko je rekao da će tema Nacionalnoga vijeća biti prikupljanje potpisa. Hrvoje Runtić izjavio je da se neće priključiti Mostu, ali da će dati svoj potpis.

'Mislim da se stvari mogu mijenjati jedino za stolom za kojim se donose odluke', rekao je Runtić. 'Razgovarat ćemo o pregovorima i o onom što nas čeka', rekao je Miroslav Šimić dodavši da ćemo Vladu imati uskoro, ali ne želi govoriti o danima.

Podsjetimo, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, uoči odlaska na Pantovčak po mandat za sastavljanje Vlade, potvrdio je da bi se mogla formirati već do ponedjeljka.