Hrvatska IZBJEGAO SUČELJAVANJE

Hebrang zbog svađe s Kosor bojkotirao HTV

Nakon žustre rasprave Hebrang je navodno uvidio da nije taktično javno hvaliti Šišljagića, pa se i ispričao Jadranki Kosor zbog toga, no iz prkosa što sve češće sluša kritike iz vlastite stranke odlučio je - demonstrativno ne otići na televizijsko sučeljavanje

Andrija Hebrang, predsjednički kandidat HDZ-a, prošlog se petka nije pojavio na HRT-ovu televizijskom sučeljavanju zbog svog verbalnog okršaja s premijerkom Jadrankom Kosor.

Kako ističu Nacionalovi izvori, Hebrang je nedavno bio u Slavoniji i tamo se, među ostalim, susreo s Vladimirom Šišljagićem iz HDSSB-a, a potom je o njemu pohvalno govorio u medijima.

Taj se čin unutar HDZ-a doživljava kao Hebrangov pokušaj da se približi slavonskim biračima koji podupiru Branimira Glavaša, no potkraj prošlog tjedna Jadranka Kosor je Hebrangu zamjerila što hvali čovjeka koji je Glavaševa desna ruka.

Nakon žustre rasprave Hebrang je navodno uvidio da nije taktično javno hvaliti Šišljagića, pa se i ispričao Jadranki Kosor zbog toga, no iz prkosa što sve češće sluša kritike iz vlastite stranke odlučio je - demonstrativno ne otići na televizijsko sučeljavanje. I tako, dok su njegovi protukandidati tri sata proveli u studiju, Hebrang je to vrijeme proveo na koncertu Miroslava Škore.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još