NA TRAMVAJSKOJ STANICI

Tajanstveni noćni susret Petrova i Hasanbegovića

03.10.2016 u 13:00

Bionic
Reading

Čelnik Mosta Božo Petrov i tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović susreli su se sinoć na Britanskom trgu, potvrdio je za tportal sam Hasanbegović, no o čemu su razgovarali, nije želio otkriti

Prema informacijama koje je dobio tportal, dvojac se našao na piću u jednom od kafića na Britancu sinoć iza 21 sat.

Da je sinoć vidio Petrova, potvrdio je i sam Hasanbegović, no tvrdi da su se samo susreli u prolazu. 'Sreli smo se na tramvajskoj stanici, ja sam išao kući, a Božo Petrov živi u blizini', kazao je Hasanbegović za tportal.

'Pitao sam ga kako je', rekao je Hasanbegović, a na pitanje jesu li porazgovarali i o sastavljanju Vlade, dodao je: 'Ma dajte, zna se tko sastavlja Vladu.'

Za informaciju o susretu zvali smo i Petrova, no na naše pozive nije odgovarao.

Susret Petrova i Hasanbegovića zanimljiv je s obzirom na to da su sve glasnije spekulacije o tome da aktualni tehnički ministar više neće sjediti na toj funkciji. O tome se spekulira već nekoliko tjedana, no hoće li Hasanbegović i dalje biti ministar kulture, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković nije želio otkriti.

'Sve ove spekulacije koje čitate po medijima o sastavu Vlade i ministrima su račun bez krčmara. Nikakvog razgovora ni s kolegama iz Mosta ni s predstavnicima manjina o sastavu Vlade nije bilo niti će ih još biti', rekao je Plenković prije dva tjedna.