GLASNOVIĆEV POST

'Na Filozofskom se bune razmažena derišta, to se rješava pendrekom'

24.09.2016 u 12:14

Bionic
Reading

Komentirajući događanja na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, saborski zastupnik Željko Glasnović na Facebooku je objavio skandalozan post

Glasnovićev post prenosimo u cijelosti:

'Poražene političke snage i njihovi korisni idioti započeli su medijski linč profesora Vlatka Previšića na Filozofskom fakultetu. To je već viđeni ofucani scenariji na demonstracijama Radija 101, georgijana na Trgu bana Jelačića.

Taj društveni performans izvode razmažena derišta recikliranih komunista, kvaziintelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost. Njih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u. Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta i sprječava studij više od 7 000 polaznika FF.

To su nasljednici onih koji su trgali križeve s vratova hrvatske djece u osnovnim školama i prebijali one koji su bili pametniji, bogatiji, ljepši. Taj fenotip podivljaloga titojungenda može se lako prepoznati: imaju blijed ten kao da su robijali u KPD Zenica, vratovi su im kao pet kuna, imaju duge prste od igranja videoigara, a glave su im u odnosu na tijelo nesrazmjerne veličine. Kineska poslovica kaže: iza debelog lica kuca tamno srce. Njihove AVNOJ face ne pokazuju ni najmanji trunak ikakve emocije.




Bespovratno putovanje u Pjongjang

Patološki mrze sve što je hrvatsko i žale za izgubljenim privilegijama njihove propale države. U razvijenim demokracijama kad manjina tlači većinu to se rješava pendrekom i suzavcem. Predlažem osnivanje zaklade koja će omogućiti jednosmjerno, bespovratno putovanje mladih titoista i njihovih vođa s neobrijanim nogama za Pjongjang. Tamo će imati sve vrijeme svijeta uvježbavati vlastitu kvazidemokraciju. Tamo kao njihovi djedovi i bake mogu vječno pjevati: sadit ćemo žito iz neba, dok gladna Amerika i Engleska gleda'
, napisao je Glasnović na Facebooku.