VAŽNIJA MU PODRAVKA

Zvonimir Mršić: Neću u utrku za predsjednika SDP-a

13.09.2016 u 16:01

Bionic
Reading

Jedan od onih čije se ime zaziva u SDP-ovim kuloarima nakon odlaska Zorana Milanovića s čelne pozicije, predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić na svojem je Facebook profilu objavio kako se neće upuštati u kandidaturu za stranačkog predsjednika. Mršić poručuje da mu je Podravka najvažnija

'Nemam namjeru kandidirati se na unutarstranačkim izborima SDP-a za novog predsjednika stranke. Moja namjera je dalje uspješno razvijati Podravku', piše, između ostaloga, Zvonimir Mršić u objavi na Facebooku.

Mršić već dugo nije aktivan u politici, a nekad je bio SDP-ov gradonačelnik Koprivnice i uspješan saborski zastupnik te stranke.

Za sada su ulazak u utrku za funkciju predsjednika SDP-a istaknuli Tonino Picula i Ranko Ostojić te Aleksandra Kolarić koja nije više članica SDP-a jer ju je iz te stranke izbacio Zoran Milanović zbog verbalnog delikta.

U stranačkim kuloarima osim imena Zvonimira Mršića kao potencijalnog kandidata spominjalo se i Sinišu Hajdaš Dončića te Milanku Opačić. Mršić se izjasnio, a što su odlučili Opačić i Hajdaš Dončić, tek ćemo vidjeti.