Hrvatska SUHOMESNATI PENTHOUSE

Bandić na balkonu suši kobasice

Milan Bandić, kandidat za hrvatskog predsjednika, na balkonu svog penthousea u zagrebačkoj Bužanovoj ulici na spravi za vježbanje suši kobasice i oveći komad slanine

Do sada je svoju zalihu šunki i kobasica držao u podrumu vikendice u Slava Gori. Možda je zbog nedostatka prostora Bandić bio primoran neobičnim odabirom nove pušnice spojiti nespojivo - spravu za vježbanje i slaninu, pišu 24 sata

Kaloričnom hranom u zimskim danima očito se odlučio opskrbiti kako bi dobio još više energije i kroz predsjedničku utrku jurio poput geparda. Kampanju je započeo u Slavoniji, poznatoj prema dobrim kobasicama.

Kako je nedavno izjavio da ne jede na račun Gradskog poglavarstva i da sa sobom svaki dan na posao ponese sendvič koji si sam radi, možda su ga Slavonci odlučili razveseliti velikom zalihom kobasica i slanine.

Iz Komunalnog redarstva Zagreba tvrde kako sušenje kobasica i ostalog mesa na balkonima stambenih zgrada nije kažnjivo, ali ipak u njihovu službenom glasniku na balkonu jedino preporučuju držanje cvijeća.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još