APELIRA PREMIJER

Orešković: Moramo pobijediti u borbi za gospodarstvo

05.08.2016 u 18:51

Bionic
Reading

Tehnički premijer Tihomir Orešković je tijekom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu rekao novinarima da je došao u znak sjećanja na one koji su svoje živote i zdravlje dali za Hrvatsku i istaknuo da treba pobijediti i u borbi za bolje gospodarstvo, a nije želio davati komentar na to tko jest, a tko nije došao na proslavu

Novinarima nije želio komentirati činjenicu da na proslavu obljetnice Oluje nije došao predsjednik SDP-a Zoran Milanović, rekavši da svatko donosi svoju odluku.

‘Ovo je dan časti i ponosa i svi znamo da se naša vojska pokazala kad je bilo 18 posto zemlje okupirano te su je oslobodili. Danas smo svi tu da se sjetimo da su oni dali svoje živote i zdravlje za Hrvatsku. Ja sam danas uz njih i kad više ne budem premijer, opet ću tu doći jer ne treba nikada zaboraviti što su učinili za našu lijepu domovinu’, kazao je Orešković.

Tebamo ići naprijed i sjetiti za što smo se borili, a borba nije stala, rekao je, treba pobijediti i u borbi za gospodarstvo, ekonomiju.