NAVALA TURISTA

Najveće kolone pred naplatom Lučko i kod Svetog Roka

30.07.2016 u 08:05

  • +8

Zbog smjene turista gužve na NP Lučko

Izvor: Cropix / Autor: Jure Mišković/CROPIX

Bionic
Reading

Zog prometne nesreće na autocesti A1 na 220. kilometru između čvora Sveti Rok i tunela Sveti Rok u smjeru Splita vozi se usporeno u koloni od osam kilometara, izvijestio je HAK. Kolona vozila na A1 pred naplatom na Lučkom iz smjera čvora Jankomir (A3) duga je oko pet kilometara, a iz smjera čvora Buzin (A3) oko 1,5 km, na A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo na izlasku iz zemlje oko šest, na A4 Zagreb-Goričan pred naplatom Sv. Helena u smjeru Zagreba oko devet

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 na 398. km između čvora Bisko i odmorišta Mosor u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Kolona na A7 Rupa-Diračje, pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke duga je oko kilometar.

Povremeni su zastoji na A1 između Zagreba i Bosiljeva te čvora Otočac i tunela Sv, Rok u smjeru mora, A2 Zagreb-Macelj, pred naplatom Zaprešić; A6 Rijeka-Zagreb, pred naplatom Oštrovica prema Krku; Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima.

Pojačano bez zastoja vozi se na A1 Zadar -Split - Ploče u oba smjera , A6 Rijeka Zagreb u smjeru mora, na Istarskom ipsilonu, državnoj cesti D1 između Zagreba i Karlovca (stara karlovačka)

HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Pojačan je promet na GP- ulazak -Bajakovo, Goričan, Kaštel, Plovanija, Metković, Aržano, izlazak- Bajakovo, Stara Gradiška, Tovarnik- oba smjera, Macelj, Klek, Zaton Doli, Rupa.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.