FRAJER S BANDAŽOM

Kako se neoprezno, da ne kažemo budalasto, ozlijedio Milinović

25.07.2016 u 18:37

  • +12

Sjednica Nacionalnog vijeća HDZ-a u središnjici stranke

Izvor: tportal.hr / Autor: Damjan Tadić/CROPIX

Bionic
Reading

Dolazeći na sjednicu Predsjedništva HDZ-a, pažnju je bez obzira na temu sastanka privukao Darko Milinović imobiliziranom rukom, a kako je objasnio novinarima, dodgodila mu se 'neopreznost, da ne kaže budalaština'

'Pukao je mišić, odvojio se od kosti. Morao sam na operaciju. Bila je to neopreznost, da ne kažem budalaština', kazao je Milinović novinarima pred HDZ-om, a na pitanje je li se ozlijedio pripremajući za izbore, samo se nasmijao.
U HDZ-u je danas bilo vrlo gužvovito jer su zasjedala najviša stranačka tijela pa je nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a, održana sjednica Nacionalnog vijeća i Središnjeg odbora HDZ-a.

Što se pak Milinovića tiče, nije pretjerano pomisliti da se ozlijedio na treningu. Naime, nezaboravan je njegov fotosession kad se fotografirao samo u plavim sportskim gaćicama kako kosi travu, vježba na spravama i diže utege dok mu gornji dio tijela krasi tek podeblji zlatni lanac s povećim križem, a svojedobno je izjavio i da je Vladimir Putin, koji je slikan kako gol do pasa jaše konja, za njega 'mala beba'.

'Svaki dan, po cijeli dan, hodam polugol, u kupaćim gaćama i to samo pokazuje da sam čovjek. Upravo je to znak da sam jednak svim građanima Hrvatske', rekao je tportalu razdragani Milinović kad smo ga onomad priupitali zbog čega je pristao na fotografiranje, a nastojao je u formu dovesti i tadašnje kolege ministre kazavši kako bi ih sve trebalo zategnuti