I ZA HDZ, ALI 'U OSTAVCI'

Karamarko i dalje šef HDZ-a, ali samo na Facebooku

06.07.2016 u 12:09

Bionic
Reading

Premda je Tomislav Karamarko još prije više od dva tjedna ponio ostavku na mjesto šefa HDZ-a, na njegovu službenom profilu na Facebooku i dalje stoji da je predsjednik stožerne stranke hrvatskoga naroda. Kao i na službenim internetskim stranicama HDZ-a, doduše, uz ogradu 'u ostavci'

Osim što piše da je katolik zainteresiran za sport (zanimljivo ne 'šport') čiji je najdraži citat rečenica velikana ne samo ruske, nego i svjetske književnosti Lava Nikolajeviča Tolstoja - 'Bitku dobiva onaj tko je čvrsto odlučio da je dobije', bivšem šefu HDZ-a kojega je glave, između ostaloga došla ne baš Ana Karenjina, ali 'Ana Karamarkova', i dalje stoji da je predsjednik HDZ-a.


Ostavka prvim danom ljeta...

A ljeto je došlo i Karamarkovo vrijeme na mjestu šefa HDZ-a prošlo jer, podsjetimo, 21. lipnja Karamarko je podnio ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a, koji će novoga šefa potvrditi (s obzirom na to da osim Andreja Plenkovićanitko nije pušten u tu stranačku utrku) 17. srpnja.

U međuvremenu, valjda, i Karamarko, koji se od Dana državnosti na Facebooku, koji je tako volio koristiti pa je tako primjerice dok je javnost čekala da kaže nešto o svojem sukobu interesa u slučaju Ina - Mol, on o tome za vrijeme sjednice Vlade pisao po toj društvenoj mreži, nije oglasio, nađe vremena pa nakon razočaranja koje liječi odmorom u Dalmaciji ažurira svoj profil.

Doduše, tek nakon što bude izabran novi predsjednik stožerne stranke hrvatskoga naroda i HDZ će na svojim službenim internetskim stranicama promijeniti podatak prema kojemu je Karamarko i dalje predsjednik Hrvatske demokratske zajednice, doduše, 'u ostavci'.