'NAS DVA BRATA SKUPA RATUJEMO...'

Račan privukao pažnju objavom fotografije Milanovića i Plenkovića

28.06.2016 u 21:17

Bionic
Reading

Izvukavši iz arhive staru fotografiju koja prikazuje šefa SDP-a Zorana Milanovića i potencijalnog šefa HDZ-a Andreja Plenkovića, član Glavnog odbora SDP-a Ivan Račan njezinom je objavom na Facebooku, popraćenom riječima 'nas dva brata skupa ratujemo...', privukao dosta pozornosti

'Tko zna, možda je došlo vrijeme u kojem HDZ više neće biti stranka isključivosti... Tja, čovjek se ima pravo nadati. Zapravo, bilo bi puno ako postane konstruktivna oporba, to bi bio veliki korak naprijed za Hrvatsku. Tko zna, možda time počne i dugotrajan period rasta, razvoja i sreće u Hrvatskoj', napisao je Račan.

Među komentarima uslijed dijeljenja njegove objave opet se našlo i pitanje je li ovo priprema za veliku koaliciju, na što je bilo komentara da smo to već imali prije 25 godina.

Milanović je, pak, podsjetimo, krajem prošloga tjedna komentirao najavu Plenkovića da će se kandidirati za šefa HDZ-a riječima da ga poznaje godinama: 'i, iskreno govoreći, po onome što znam, pripadao bi liberalnoj struji SDP-a. Što radi u HDZ-u, ne znam, ali to je njihova stvar'.