SVINJSKA GRIPA

Pojačana liječnička dežurstva u Zagrebu

13.11.2009 u 17:13

Bionic
Reading

Zbog izvanrednog stanja uzrokovanog pojavom pandemijske gripe H1N1 (tzv. svinjska gripa) u Zagrebu je pojačano dežurstvo subotom, nedjeljom i blagdanima, i to u djelatnostima obiteljske/opće medicine, RTG-a i laboratorijske dijagnostike u domovima zdravlja, priopćio je danas Gradski ured za zdravstvo i branitelje.

U priopćenju se navodi da je Dom zdravlja Zagreb-Centar dežurstvo subotom, nedjeljom i blagdanima organizirao od osam sati ujutro do 22 sata na lokacijama u Runjaninovoj ulici 4 te u Aveniji Većeslava Holjevca 22 (Siget) i Ulici Grgura Ninskog 3. Dežurstvo je od osam do 15 sati organizirano u domovima zdravlja u Krugama 44 i na Trgu žrtava fašizma 10.

Dom zdravlja Zagreb-Zapad dežurstva je organizirao u Parku Stara Trešnjevka 3 i u Prilazu baruna Filipovića 11. Dom zdravlja Zagreb-Istok uveo je pojačana dežurstva subotom, nedjeljom i blagdanima od osam do 22 sata u Grižanskoj ulici 4, Ivanićgradskoj 38 i Ninskoj 16 (Sesvete), stoji u priopćenju zagrebačkoga Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje koje je potpisao pročelnik dr. Zvonimir Šostar.