KAOS U ŽIVOM ZIDU

Skupština stranke smijenila Sinčića, on tvrdi: Sve je protuzakonito!

19.06.2016 u 19:08

Bionic
Reading

U zagrebačkom hotelu Laguna održana je u nedjelju izvanredna skupština Živog zida, koja je bila zatvorena za javnost, a jedan od šefova stranke saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić nije bio na skupštini

Na sastanku je izabrano novo vodstvo stranke. Novi predsjednik Živog zida je Siniša Gabrić, dopredsjednik je Neno Koljaja, a glavni tajnik Hrvoje Kekec.

'Izvanredna skupština sazvana je zbog saznanja o krivotvorenju dokumenata, lažiranju glavne skupštine stranke te pokretanju kaznene odgovornost protivi Ivana Pernara Ivana Sinčića i Vladimire Palfi. Mi smo na zahtjev jedne trećine članova skupštine sazvali izvanrednu skupštinu na kojoj je izmijenjen statut. Stranku više ne vodi pet supredsjednika jer se taj model pokazao neučinkovitim. Stoga smo izabrali predsjednika, dopredsjednika i glavnog tajnika koji će zastupati stranku', kazao je jedan od članova stranke.

Glavni odbor: Skupština je protuzakonita

Na Facebook stranici stranke objavljeno je da je 'skupina građana u kojoj su dva bivša člana Živog zida i nekoliko nepoznatih osoba za danas organizirala i održala protupravnu izvanrednu skupštinu stranke. Stranka Živi zid s tim događajem nema ništa, a sve što se na toj skupštini dogodilo je protuzakonito'.