'PRITAJENI SPAS'

Bandić: Ja vodim pola Hrvatske, na nogama sam 16 sati, ja sam rješenje

07.06.2016 u 15:20

Bionic
Reading

Stranka rada i solidarnosti je uvijek rješenje, poručio je Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i šef stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 te dodao da bi novi izbori bili najbolje rješenje ako se preslagivanje neće moći ostvariti

Bit ćemo pametniji krajem idućeg tjedna, smatra Bandić, a kako javlja Media servis, kazao je da kontakti postoje, ali da nikakvih razgovora o preslagivanju nije bilo.

'Ja sam jutros imao u uredu kontakt s dvojicom lidera stranaka, popili smo kavu, ali to su kontakti i ne o preslagivanju. Ja vodim pola Hrvatske, ja sam 16 sati na nogama. Ljudi odgovorni za funkcioniranje Hrvatske neka poduzmu odgovoran potez. Znaju točno što treba činiti. Povijest će im suditi ako se u ovih 10 dana nešto kvalitetno ne dogodi', ponovio je Bandić.

I poručio: 'Stranka rada i solidarnosti je uvijek rješenje. Ja sam jučer bio u Osijeku, osnivao ogranak i tamo sam sjeo s Draganom Vulinom, popio kavu. Popio sam sa svojim ljudima, popio bi i s Brkićem kavu, ali on je na Viru na godišnjem. Bože moj, ja sam u politici 25 godina. Vodim pola Hrvatske 16 godina. Neke konzultacije sa mnom nisu skroz bedaste i s pametnijim ljudima su uvijek dobrodošle', zaključio je Bandić.