Hrvatska SRIJEDA, 21 SAT

Pržite Darinka Kosora 'Na vrućem stolcu'

  • Autor: tportal.hr
  • 11.11.2009 20:47:30
  • 10.11.2009 12:26:35

Gost sljedećeg 'Vrućeg stolca' je Darinko Kosor, predsjednički kandidat HSLS-a, koji bi, ako pobijedi na unutarstranačkim izborima 14. studenog, mogao zamijeniti Đurđu Adlešič

Darinko Kosor vodeći je stranački čovjek u gradu i osoba predodređena za predsjedničku fotelju u toj stranci nakon povlačenja Đurđe Adlešič. U javnosti je često predstavljan kao mladi lav HSLS-a, pa se sada svi pitaju je li mladi lav sazrio. Svoj ugled nikako nije uspijevao potkrijepiti dobrim izbornim rezultatima.

Na prošlim izborima bio je kandidat za dogradonačelnika HDZ-ova kandidata Jasena Mesića, ali i taj pokušaj neslavno je završio.

Darinko Kosor drži da bi novo vodstvo HSLS-a jednostavno trebalo koalicijski mandat odraditi do kraja te se u prvom redu posvetiti jačanju stranke na terenu kako bi do sljedećih izbora moglo ravnopravno razgovarati o suradnji i s HDZ-om i SDP-om.

Pitanjima o tome hoće li se njegovim dolaskom na čelo liberala promijeniti odnos prema vladajućoj stranci i uloga u koaliciji na vlasti, na koji način misli vratiti rejting i identitet ovoj nekada jakoj građanskoj opciji, kao i o drugim aktualnim temama, možete 'pržiti' Darinka Kosora u srijedu, 11. studenog od 21 sat!  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još