DAREŽLJIVA STRANKA

Evo kako su se častili SDP-ovci u Dubrovniku

03.05.2016 u 22:48

Bionic
Reading

Zoran Milanović večerao je sa svojim društvom 2. listopada prošle godine u jednom od najluksuznijih dubrovačkih hotela, Palaceu. U medije je dospio račun za tu večeru u iznosu od 6502 kune, a išao je na račun njegove sobe, piše RTL

S Milanovićem su tada u društvu, javlja RTL, bili neki bivši ministri, poput Darka Lorencina, Branka Grčića i Borisa Lalovca. Iako je toga dana Milanović - u svojstvu premijera - bio u obilasku dubrovačke zračne luke i na otvaranju jednog hotela, iz SDP-a kažu da je taj račun - koji je glasio na Milanovićev apartman - platila stranka, javlja RTL.

'Račun koji navodite u cijelosti je platio SDP iz stranačkog budžeta. Radi se o večeri na kojoj je bilo više stranačkih dužnosnika nakon radnog obilaska Kupara u Dubrovniku. Večera je održana u hotelskom restoranu, što je bilo organizacijski najjednostavnije i iz sigurnosnih razloga', stoji u odgovoru SDP-a.

Evo što je navodno stranka platila: jelo se nešto malo škampi, salate od hobotnice, pet porcija crnog rižota, ali i tri kile jastoga po 310 kuna kila, pa tri kile zubatca po 650 kuna kila, kila škrpine po također 650 kuna, a to se zalilo s dvije butelje Dingača reserva, svaka po 560 kuna.