Hrvatska PHOTOSHOP ROWENTA

Vidošević preispeglan na plakatima

Iako se nezavisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević družio s građanima na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, nije zanemario ni svoj rodni grad u kojem djeluje splitski stožer njegove kampanje

SLIT - Na početku splitske Rive, nedaleko od stožera je i štand na kojem se sakupljaju potpisi. Za kratko vrijeme, dok smo pratili događanja oko štanda, nekoliko desetaka građana potpisalo je podršku za njegovu kandidaturu.

U poslovnom prostoru u samostanu Sv. Frane na Rivi prethodno je otvoren i stožer u kojem se može informirati o političkom programu Nadana Vidoševića, razgledati njegove fotografije i na zidnim novinama iščitati tekstove u medijima.

Osim toga, može se prigristi pokoja suha smokva i probati tradicionalna dalmatinska travarica i naravno, potpisati podrška.

Jednom riječju, profesionalna prezentacija za predstojeću kampanju zbog koje se Vidošević čak podvrgao i operaciji glasnica, a sve zbog boljeg utiska u javnosti i medijima. Zbog svega toga nas malo čudi službeni plakat sa nasmijanim likom predsjedničkog kandidata, na kojemu je fotografija definitivno 'preispeglana' u photoshopu, tako da 'baby-face' Vidošević izgleda kao mladić od tridesetak godina.

Unatoč diktatu političkog marketinga koji inzistira na mladenačkom i ispeglanom imidžu političara, ovoga puta otišlo se korak predaleko, do granice kontraproduktivnosti. Na sreću, još smo u ranoj fazi kampanje, pa vjerujemo da se kreatori kampanje, nakon spoznaje da su pretjerali, još stignu prestrojiti u hodu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još