BICIKLISTIČKA UTRKA

Promet će se povremeno prekidati zbog Tour of Croatia

21.04.2016 u 09:09

Bionic
Reading

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj i Lici. Ima je i na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca te između tunela Mala Kapela i čvora Gospić. Zbog međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia promet će biti povremeno i privremeno prekidan po etapama, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Danas, 21. travnja je 3. etapa utrke Tour of Croatia: 21. travnja od 11 do 15.40 sati etapa se kreće državnim i županijskim cestama od Makarske do Šibenika: Promajna- Baška Voda-Brela- Gornja Brela- Zatvarje-Šestanovac-Blato na Cetini-Nova Sela-Čaporice-Trilj-Gornji Muć-Gornje Postinje-Drniš-Dubravice-Skradin-Lozovac-Primošten-Šibenik.

Utrka se vozi u 6 etapa do 24. travnja. HAK moli vozače da poštuju privremene prometne regulacije i upute policije. Više informacija: http://www.tourofcroatia.com/etape.

U zonama radova mogući su zastoji. Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka. Na autocesti A1 kroz tunel Malu Kapelu te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. U subotu 23. travnja trajekt na liniji Split-Vis umjesto u 15:30 sati isplovit će iz Visa u 16:30 sati, a iz Splita za Vis u 19;00 sati, umjesto u 18:30 sati.