KOSOR OPOMINJE BANDIĆA

Neće biti 'preslagivanja', ako ne izdržimo idemo na izbore!

21.04.2016 u 07:19

Bionic
Reading

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor rekao je u Dnevniku 3 HRT-a da sigurno neće biti preslagivanja u vlasti, o čemu se govorilo posljednjih dana. 'Vlada normalno radi, Sabor će u ovoj većini i završiti, a ako Vlada neće moći izdržati do kraja, bit će novi izbori', kazao je Kosor

Za izjavu Milana Bandića o mogućem preslagivanju u Vladi rekao je da je iznimno štetna. Prvenstveno je štetna za građane koji opravdano raspravljaju zašto se ne bavimo reformama.

'Nadam se da Milan Bandić ovakve izjave više neće ponoviti', rekao je Kosor.

Na pitanje kako se to odjednom u prvi plan pojavila Ina, smatra da je to bila nezgodna reakcija Bože Petrova jer se dao isprovocirati od Milana Bandića.

'Svi članovi Vlade i svi mi u Saboru učinit ćemo sve da se zaštittimo hrvatske nacionalne interese, u to budite uvjereni', rekao je Kosor.

O mogućoj suradnji HNS-a i HSLS-a, podsjetio je da je njegova stranka prije četiri godine nudila HNS-u i IDS-u oblik suradnje, no, kazao je, da je Vesna Pusić tada to odbila.

'Ako se HNS približava centru, u nekoj budućnosti ćemo pregovarati, ali ne sada jer smo dio različitih koalicija', rekao je Kosor.

HSLS nije zadovoljan s prvih 100 dana vlade.

'Bilo je puno dječjih bolesti, uostalom nije zadovoljan ni sam premijer', rekao je Kosor.