BLISKI SUSRET

Bandić i Kerum tajno se sastali u Zagrebu?

06.11.2009 u 21:01

Bionic
Reading

Dan nakon što je uputio svoje simpatije Milanu Bandiću kao predsjedničkom kandidatu, Željko Kerum tajno se sastao s njim u jednom zagrebačkom hotelu

U predvorju jednog zagrebačkog hotela Milan Bandić družio se sa Željkom Kerumom. 'Možda je to greška, ne znam, da sam prošao 3 minute prije ne bih ga sreo, ne gledam kada idem koga ću sresti, mogao sam i vas. Sreo sam ga u holu, nisam mjerio sekunde, mislim da je bilo par sekundi jer sam ja jurio na 17. kat', opravdavao nam se Bandić.

'Sad izgleda kao da sam u istražnom sudu na Zrinjevcu - s kim se družim, koliko sam se puta rukovao', rekao je Bandić iznervirano. Ruku prijateljstva njih dvojica odavno su pružili. Nakon obilaska Splita, Bandić je još s rive najavljivao put prema Pantovčaku. Da Kerum itekako ima poslovnih ambicija u Zagrebu, javna je tajna. Uložio je u kinodvoranu, bacio oko i na neke poslovne prostore u metropoli, od čije prodaje, navodno, namjerava dvostruko zaraditi. No, je li i ovo bio poslovni pohod?

'Ne znam ja, ništa mi o tome nije govorio, ne znam o poslovnom carstvu Kerumovu ni njegovim gospodarskim inicijativama. On će, kao i svaki gospodarstvenik u RH, biti tretiran kao partner ako je sve u granicama propisa', komentirao je Kerumov posjet Zagrebu Bandić. Pročelnica Kerumova ureda zna da je šef poslovno odsutan, navodno ne i da je otputovao u Zagreb, a ni Bandić svoje puteve ne otkriva. 'Idem prema sjeveru, imam sastanak jedan i bok, i nije s Kerumom', rekao je na kraju Bandić.