UVJEREN U POBJEDU

Komadina: Imam natpolovičnu potporu u SDP-u

14.02.2016 u 13:56

Bionic
Reading

Potpredsjednik SDP-a i kandidat za stranačkog predsjednika Zlatko Komadina u nedjelju je izjavio kako je uvjeren u svoju pobjedu na izborima za vodstvo stranke u kojoj, ustvrdio je, ima natpolovičnu potporu.

Novinari su u Splitu, prije početka sastanka s članovima splitske organizacije stranke, pitali Komadinu kako komentira izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića Radio Dalmaciji da je uvjeren u svoju pobjedu na unutarstranačkim izborima u travnju.

'Čujte, i ja sam uvjeren u pobjedu, sad smo dva uvjereni, ali nećemo mi o tomu odlučivati, nego će odlučivati članovi i članice stranke na bazi toga što govorimo, radimo, kako živimo i na bazi toga što razgovaramo na sastancima kao što je današnji u Splitu,' odgovorio je Komadina.

Uslijedilo je pitanje zna li koliku potporu ima unutar SDP-a, na što je Komadina odgovorio kratko: 'Znam, natpolovičnu.'

Istaknuo je kako on kao kandidat za predsjednika SDP-a nudi promjene u toj stranci.

'Ako naše kolege smatraju da promjene ne trebaju i da je sve u stranci do sada dobro, onda će birati status quo. Ako žele bolji SDP, bolju Hrvatsku, ako žele SDP svih nas, ako žele participaciju članstva u stranci, birat će mene. To je vrlo jednostavno,' poručio je Komadina.